Vés al contingut

Control d’accessos

Cilindres electrònics

Els controls d’accessos, utilitzen sistemes tecnològics avançats (claus electròniques, targetes magnètiques, mòbils, tanques biomètriques…) que permeten identificar diferents paràmetres i establir jerarquies i perfils horaris per tal de controlar l’accés a les seves instal·lacions i/o equipaments.

Actualment, la tecnologia permet oferir una gran varietat de productes que de ben segur poden adaptar-se a les seves necessitats i requeriments. Consulti’ns sense cap compromís.

 

A KIRALIA som SOCIS-PARTNERS de la solució de control d’accessos iLOQ de fabricació finlandesa (cilindres digitals sense bateries) que tenen tots els avantatges dels sistemes electrònics, però sense l’inconvenient d’haver de proporcionar-los energia; el mateix cilindre mecànic genera l’energia que necessita aprofitant el moviment d’introducció de la clau. La tecnologia està igualment desenvolupada perquè es pugui interaccionar cilindres intel·ligents des d’un Smartphone amb NFC.

Aquestes tecnologies resolen els principals inconvenients dels sistemes mecànics:

  • Una sola clau per tot: dona accés als cilindres que li correspongui a cada usuari.
  • Fàcil instal·lació: s’adapten a qualsevol pany amb cilindres Euro perfil.
  • Impossible fer còpies: els drets d’accés no depenen de la forma de la clau sinó del xip encriptat i la gestió del programari al núvol.
  • Les claus perdudes no requereixen canviar el cilindre: simplement avisa al cilindre que posi la clau a la llista d’exclusió.
  • Flexible: fer i desfer els permisos d’accés tantes vegades com necessitis a cada clau.
  • Aplicar tecnologia D2D (Device to Device) per a viralitzar la informació de permisos d’accés a través dels mateixos elements d’obertura, o per a activació/desactivació de permisos en remot.
Skip to content