Vés al contingut

Qui som

DOMOTICS es marca registrada de KIRALIA per l’àmbit del control d’accessos i de la seguretat, adreçats a una àmplia i diversa gamma de sectors i clients.

Les nostres solucions innovadores poden donar resposta a necessitats  d’organitzacions industrials o de serveis siguin del sector privat com de l’Administració Pública.

En qualsevol d’aquests àmbits es pot requerir implementar, reforçar, substituir o millorar la seguretat mitjançant tecnologia intel·ligent i avançada.

El nostre lema orientat al mercat és: “la seva seguretat és el nostre repte”. Volem ser el seu consultor i proveïdor en matèria de control d’accessos i de seguretat i aquesta és la nostra fita.

Comercialitzem, distribuïm i instal·lem solucions de diferents fabricants dels quals en som socis-partners de referència.

Disposem igualment de la plataforma KADHUB360 on, mantenint KIRALIA com a eix referent de vertebració de diferents vessants de serveis, despleguem sinergies empresarials als àmbits de IT i de consultoria d’organització, complementàries a les de DOMOTICS.

Ves al contingut