Vés al contingut

Seguretat

Security Smart Solutions

  • Cadenats lock

Solucions de cadenats funcionant amb NFC a través de l’APP. Wireless i servidor al núvol.

 

  • Domòtica

Estudiem i preparem projectes de domòtica.  Aportem solucions dirigides a tot tipus de llars, establiments i organitzacions, amb productes de gran versatilitat, adaptabilitat i usabilitat.

La domòtica contribueix a millorar la qualitat de vida de l’usuari, facilitant l’estalvi energètic, fomentant l’accessibilitat i convertint la llar, els espais de treball i/o altres instal·lacions en un espai més confortable i un entorn més segur.

Control en remot des de qualsevol lloc del món mitjançant qualsevol dispositiu mòbil (smartphone, tauleta, …).

 

 

  • Portes de seguretat

Comercialitzem portes de seguretat. Portes cuirassades i/o blindades, Claus en mà (subministrament i instal·lació). Contacti amb nosaltres sense compromís.

La nostra gamma de solucions en aquest àmbit abasta portes cuirassades certificades classe 3, 4 i 5, amb tancament mecànic, electrònic, automàtic, portes domòtiques, portes de seguretat per a trasters i portes Anti-okupes.

 

 

  • Consultoria de seguretat

La seva seguretat és el nostre repte. Tan personal, com professionalment, com en la seva vida privada i familiar, més enllà de la seva lògica preocupació per la seguretat, li oferim l’oportunitat d’identificar si totes les mesures de seguretat que té activades i previstes, són adients, suficients i potencialment eficients enfront dels riscos inherents de vulneració del seu entorn personal.

Les auditories de seguretat li donen una informació clara i concisa dels punts forts i febles de l’actual disposició de les mesures existents i adaptades per la seva part i, igualment, quines foren les millors accions a fer, en cas que s’escaiguin, per a la millora integral d’aquesta seguretat, per tal de fer-la pràctica i amb major garanties.

Ves al contingut