Tel. 93 589 13 83

domotics@domotics.cat

LA SEVA SEGURETAT, EL NOSTRE REPTE.

Pressupost sense compromís.  Empleni el formulari i li trucarem

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

16 de desembre de 2016

Informació horari dilluns 19-12-2016

16 de desembre de 2016

Seguretat proactiiva.

CREIXEMENT EQUIP TÈCNIC DOMOTICS

 

Ens plau informar-vos que a partir del proppassat dia 7 de setembre, hem incorporat a la nostra plantilla un nou tècnic especialista en seguretat. Es tracta d’en Toni Bujalance.

En TONI BUJALANCE té una llarga i dilatada experiència en el sector i, desprès d’uns pocs anys d’altre trajectòria professional, ha retornat a la nostra organització, en la que ja hi havia treballat durant molts anys.

Li donem la benvinguda i, òbviament, ens felicitem pel que representa d’aportació de major valor de servei i professionalització a oferir als nostres clients.

 

En Toni Bujalance és ja conegut per part de molts dels nostres clients de sempre i estem segurs que contribuirà, conjuntament amb tot el nostre equip, a seguir fidelitzant la confiança que ens depositeu a DOMOTICS AUXVYD SISTEMES i que podrem seguir sumant més clients, convençuts de la nostra capacitat de resposta i solucions en matèria de seguretat.

 

Una cordial salutació

L’equip DOMOTICS

 

Entrevista de TVSantCugat als gerents de DOMOTICS

La importància de la seguretat com element de protecció domèstica. Novetats de productes i serveis i consells per a una bona pràctica de la seguretat a les nostres llars i establiments.

FIRA SANT CUGAT 2015

23 de febrer de 2015

Estrenem nova web de domotics.cat! Hem renovat el disseny i hem actualitzat el catàleg de productes.

Altres empreses del grup