Tel. 93 589 13 83

domotics@domotics.cat

LA SEVA SEGURETAT, EL NOSTRE REPTE.

Pressupost sense compromís.  Empleni el formulari i li trucarem

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

DOMOTICS compte amb una gran oferta de caixes fortes que segur que satisfaran la seva necessitat.


Tenim caixes certificades per la norma europea UNE EN 1143/1, atorgant el grau de seguretat III, IV i V (en compliment de la legislació, ideal per joieries, benzineres…).

 

A més comptem amb una diversitat de  mides i fons, tant de  caixes homologades pel fabricant com caixes de privacitat, dissimulades i ignífugues (ideals per a  guardar-hi documentació i suports magnètics) adequades per a tot tipus de llar i oficina.

Disseny i estil «Made in Italy» al servei de la seva seguretat.

Caixes fortes certificades segons normativa corresponent.

 

Combina elegància i seguretat per a la protecció dels béns més preuats.

 

Bordogna.és una empresa líder en la projectació i producció de caixes fortes, és un símbol de qualitat i l'estil italià. Fundada el 1943, la seva estructura tècnica i operativa es troba en constant evolució. Mitjançant la implementació de tots els estàndards de qualitat, sistema i producte, i la prestació de serveis a 360 °, el grup ha dut a terme

el camí de la professionalitat i la qualitat. L'experiència adquirida, els importants recursos logístics, les competències tècniques i la estructura d’avantguarda garanteixen, des del principi del projecte, la fiabilitat dels seus productes, certificats, d’acord amb les normatives específiques de referència.

 

Altres empreses del grup